Člověka mrzí víc to co neudělal než to co udělal.

Filmografie

30. prosince 2007 v 19:10 |  Hilary Duff
Filmografie:
2006Holky v balíku (Material Girls) ...Tanzie Marchetta
2005Pan Božský (Perfect Man, The) ...Holly Hamilton
2005Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice) ...Terri Fletcher
2005Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the doze2) ...
2004Moderní popelka (Cinderella Story, A) ...Sam
2004Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) ...Lorraine Baker
2003Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie) ...Lizzie McGuire/Isabella Parichi
2003Agent Cody Banks (Agent Cody Banks) ...Natalie Connors
2002Cadet Kelly (Cadet Kelly) ...Cadet Kelly Collins
2001Slez ze stromu (Human Nature) ...Young Lila Jute
1999Soul Collector, The ...Ellie
1998Casper a Wendy (Casper Meets Wendy) ...Wendy
1998Podoby lásky / Srdce ti napoví (Playing by Heart) ...
1997Pravé ženy (True Women) ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.